69 For Men Kapszula

69 For Men - Természetesen férfiaknak

A 69 For Men potencianövelő kapszula gondosan összeválogatott és ellenőrzött gyógynövényekből készül. Gyártása során nagy odafigyelést fordítanak a minőségi alapanyagok használatára, melyet a legszigorúbb ellenőrzések előznek meg. Nem véletlen, hogy a végeredmény egy igen kiváló potencianövelő készítmény, mely nagyban hozzájárulhat az Ön egészséges szexuális életének javításához.

A 69 For Men kapszulával fokozott szexuális vágyat, és a szexuális teljesítmény jelentős növekedését tapasztalhatja meg.

Kinek ajánlott?

A 69 For Men nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben kívánnak részesülni.

Miért válaszd a 69 For Men kapszulát?

Mit tartalmaz a 69 For Men potencianövelő kapszula?

1 KAPSZULA = 550 mg, 1 DOBOZ = 2 KAPSZULA

OÉTI-nek bejelentett, megbízható, zöld pipás termék!

OÉTI szám: 17616/2016

Adagolás:

Alkalmanként 1 kapszula orális bevétele ajánlott. Javasolt az aktus előtt 25-30 perccel bevenni a terméket. Maximum napi adag: 1 kapszula!

Figyelmeztetés! Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartsuk! Amennyiben szív- és érrendszeri betegségben szenved vagy magas a vérnyomása, feltétlenül konzultáljon orvosával a szer szedése előtt. Ne szedje, ha bármely összetevőjére túlérzékeny!

Rendeld meg a 69 For Men kapszulát itt és most!

Rendelési feltételek »

Rendeld meg a 69 For Men kapszulát kedvezménnyel:

* A feltüntetett árak az Áfát tartalmazzák!