Csak szex, tippek, történetek - Flört

Flört


Mit nevezünk flörtnek?

Az idegen szavak szótárát felcsapva, a következő definíciót találjuk: szerelmi játék, játékos, könnyed udvarlás, illetve ennek elfogadása. A flört önbizalmat ad, feltölt energiával. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy könnyed flörtből hosszú, tartós kapcsolatok, házasságok is születtek már. A kokettálás apró technikáit bárhol gyakorolhatjuk: utcán, buszon, étteremben, bulin, sőt akár az értekezleten is. Figyeljük meg: siker esetén boldogsághormonok szabadulnak fel szervezetünkben, és teljesítőképességünk megsokszorozódik. Soha olyan sikeres egyenleget nem zárhatunk az irodában, mint egy sokat ígérő reggeli vagy ebéd közbeni szemezés után egy vonzó ellenkező neművel.


Csillogó szem

A flört sikeréhez a testbeszéd néhány apró, de annál lényegesebb mozzanata járul hozzá. Az egyik legfontosabb elem: a szemkontaktus. Ha a megjelenése, kisugárzása elnyeri tetszésünket, pupillánk automatikusan kitágul. A tág, csillogó pupillák látványa tudat alatt üzenetet kódol: érdekelsz. Nézzünk hosszan és mélyen a kiválasztott szemébe, majd néhány másodperc után kapjuk el tekintetünket. Ez a kilesés és kilesettség izgató érzését adja, fokozva az imént említett hatást. Kezdésnek első osztályú!


Mosolyogjunk!

A huncutan mosolygó ajkaknak - bármennyire egyszerű kommunikációs technika is - hihetetlen erejük van. Bizalmat gerjesztenek, közel hoznak egymáshoz, egyértelmű jelét adják a szimpátiának. A legmeggyőzőbb a nyílt mosoly, amikor kivillantjuk fogsorunkat, a legizgalmasabb pedig a sejtető, összekacsintó, titokzatos félmosoly. A mindennapokban is sokkal vonzóbbak a jó kedélyű, vidám emberek, mint görcsös, begubódzó társaik. A felszabadultságot igen sokra értékelik, adjuk tehát jelét: jól érezzük magunkat.


Hallgatni néha arany

Ha beszélgetésre kerül a sor, tudjunk hallgatni. Mindenki szeret magáról beszélni, és semmi sem okoz nagyobb örömet a számára, mint ha hálás hallgatóra lel. Merjük kifejezni, ha stílusa, mondanivalója elnyeri tetszésünket.


Szólítsd a nevén

Használjuk gyakran a partner nevét. A megszólítás szavak szintjén hasonló a simogatáshoz. Igen jó hatást kelt nemcsak a férfiakban, nőkben is. Ha van valamilyen beceneve, szólítsuk azon. Például: "Evi/Gyuri, mi a véleményed erről a filmről?" A személyes megszólítás bizalmasságot teremt a két ember között, szimpátiát, közeledési szándékot jelez.


Kezdeményezzünk bátran

Legyünk tájékozottak a napi kérdésekben, tudjunk hozzászólni minden aktuális témához. Semmi sem csüggesztőbb, mint egy zavartan hallgató vagy felszabadultan ostobaságokat összehordó beszélgető partner. Magunk is kezdeményezzünk témákat, beszéljünk arról, ami érdekel bennünket, amivel foglalkozunk.


Néhány ellenjavallat:

- ne legyünk mesterkéltek, a magát megjátszó embereken hamar átlátni
- ne ígérjünk többet mozdulatainkkal, mint amennyit megtenni szándékozunk
- ne értsük egyet mindennel, mert nemcsak unalmasnak fogunk látszani, hanem valóban azok is leszünk
- és főleg ne húzódjunk passzivitásbaFlörtölési tippek


1) Szólítsd meg: A legjobb dolog, amivel elkezdheted a beszélgetést, egy egyszerű "Szia!" Aztán kérdezz valamit, kérj segítséget valamiben, fejtsd ki a nézetedet valamiről.


2) Szórakozz jól: Legyél vidám, gondtalan és spontán.


3) Hallgasd meg: Két füled van, és csak egy szád, mégpedig pont azért, hogy kétszer annyira tudjál hallgatni, mint beszélni. Minden nő szereti, ha meghallgatják.


4) Szemkontaktus: Nézz a nő szemébe, de ne túl erőszakosan. 3-4 másodpercet nézz a szemébe, aztán nézz el máshová, majd vissza. Ne bámuld egyfolytában és feltűnően.


5) Bókolj: Dicsérd meg a ruháját, a sminkjét, az illatát. Csak olyan dicséretet mondj, ami igaz, egyenes és őszinte. A legjobb dicséret meglepő, szóval találj ki valami eredetit. Ha te kapsz dicséretet, a legjobb reakció egy egyszerű köszönöm!


6) Mosolyogj: A jókedv ragadós! Ha jókedvű vagy, ő is az lesz, és mindketten jobban töltitek el az időt egymással.A vonzás - nem vonzás jelei


Vonzás jelei:
 • Gyakran keres szemkontaktust.
 • Rendszeresen gyors pillantásokat vet irányodba, hogy ellenőrizze, hogyan reagálsz.
 • Szemben ül veled, karját vagy lábát keresztezi.
 • Ha melletted ül, lábát tied felé mozdítja vagy keresztezi.
 • Feléd hajlik.
 • Bátorító kézmozdulatokat tesz.
 • Beszéd közben gyengéden megérinti a karod.

Nem vonzás jelei:
 • Kerüli a szemkontaktust.
 • Ha szemben ül veled fizikai védőgátat képezve, összefonja karját a mellén.
 • Összekulcsolja kezét az ölében, mintha tudat alatt takarná nemi szervét.
 • Ha melletted ül, elhúzza a lábát, vagy lábait ellenkező irányba keresztezi.
 • Elhajlik tőled.