Csak szex, tippek, történetek - Petting

Petting


Az angol petting (kb. símogatás, dédelgetés) szó jelentése felöleli a tényleges közösülés kivételével az erotikus kapcsolat minden formáját: az ölelkezés, a csókolózást, az erogén zónák ingerlését stb.

A simogatás és csók történhet ruhán keresztül, vagy a ruha alatt, s az egészen heves petting már egyes ruhadarabok levételét és a szeméremtest simogatását is magába foglalja. Míg az előjáték a szexuális aktus bevezetése, addig a petting célja egymás testének megismerése, közösülés nélkül.


Pettingiskola kezdőknek és haladóknak


Tudod, mi őrjíti meg a férfiakat? Az erotikus bolondozás. Vésd hát eszedbe ezt a néhány apró trükköt a csókról, ölelésről, miegymásról, és felejthetetlen élményben lesz részetek - pedig még be sem léptetek a hálószobába...

Először is pillants vissza a hőskorszakba! Hunyd be a szemed, és idézd fel azokat a (majdnem) ártatlan, hogy úgy mondjam, időszámítás előtti éveket, amikor még a "száraz" enyelgés volt vágyaid netovábbja. Emlékszel, mennyire elöntött a hév, ahogy a fiú forró keze a bőrödön pihent, ahogy izzó ajka lassan a nyakadhoz ért? Nos, csak mert felnőttél, és annyiszor csinálhatod, ahányszor nem szégyelled, még nem kell ezeket az erotikus összegabalyodásokat betenni a naftalinba, a szalagavatós keringőruhád mellé. Dehogy! Tűzd újra műsorra e félhomályos etyepetyéket, s új távlatok nyílnak meg előttetek.

"A csók és a simogatás lázba hozó játékát sokat átugorják vagy elsietik: szegények nem tudják, mit hagynak ki - állítja Lou Paget, a How To Give Her Absolute Pleasue (A tökéletes gyönyör titka, Broadway Books, 2000) című könyv szerzője. - Szexuális étvágyunk nem állandó: van, hogy végigennénk az étlapot, máskor csak egy kis sörkorcsolyára áhítozunk."
A "mindent, csak az nem" játék megduplázza a gyönyört: a szenvedélyes pettingmaratontól feltöltődve mind hevesebben vágytok rá, hogy végre lehajítsátok magatokról a ruhát. Képzeld el a pillanatot, amikor egy hosszú smárparti után nagy kegyesen megengeded neki, hogy letépje a bugyidat, holott addig még a farmerod is tabu volt! Ahhoz azonban, hogy biztonsággal feljussatok a csúcsra, nem árt elsajátítanod néhány ügyes fortélyt. Ettől a férfi elolvad, és térden állva könyörög repetáért.

Ajakír
Hogy mitől forrósodik fel a pásztoróra? A pasik egybehangzóan állítják, hogy a vérpezsdítő csók hozza őket lázba. "Az első, bizsergető érintésből kiolvasható a folytatás - magyarázza Márk 27 éves rajzoló. - Egy izzó csókcsata után égető vágy emészt, hogy a lány az enyém legyen." Fokozd a feszültséget. Először lehelj könnyű csókot az ajkára - javasolja William Cane, a The Art ok Kissing (A csókolózás művészete, St. Martin's Press, 1999) című könyv írója. Mélyítsd tekinteted a tekintetébe, hajolj hozzá közelebb, tartsd lazán, puhán a szádat (ne csücsöríts), és fejedet alig észrevehetően jobbra-balra ingatva éppen csak súrold kedvesed ajkát. Majd csókolj kicsit határozottabban.
"Észvesztő dolgok történnek ilyenkor - állítja a 27 éves Csilla. - Aztán még apró puszikat is adok a szájára." A következő lépésben gyengéden vedd az alsó ajkát a két ajkad közé - tanácsolja Cane. Tudod, mi lesz a párod válasza? Szopogatni fogja a felső ajkadat - ez pokolian erotikus művelet egészen a Káma Szútráig nyúlik vissza. Ezután jöhet a buja ösztönök felkorbácsolása: ragadd meg a pasit az övénél fogja, ajkad forrón az ajkára, és ess neki a nyelveddel! "A legtöbb férfi szerint a francia csók a legélvezetesebb, legbensőségesebb orális tevékenység - állítja Cane, aki könyvében több tucat csókfüggő urat szólaltat meg. - Egyenesen odavannak a mandulamambóért". Sőt az sem hátrány, ha felfedező útra indulsz. Tapogasd ki nyelveddel párod szájának érzékeny pontjait, az ínyét, az ajak belsejét, a szájpadlást. Érzékeit ne csak az ajkaddal kényeztesd. Miközben csókolsz, ujjaiddal lassan túrj bele a hajába, majd cirógasd meg a nyakszirtjét. "Amikor a barátnőmmel előoször csókolóztunk, csodálatosan édes dolgokat művelt a nyelvével, ahová csak elért a számban, és közben az ujjaival az arcomat cirógatta - meséli Gyuri 30 éves bróker. - Akkor szerettem bele."

Nyakaskodás
Kedvesed felhevült ajkától néhány centiméterre található a bűvös háromszög - egy kevéssé ismert erogén zóna, amely a fülcimpától indul, és a nyakon lefelé haladva a vállig tart. Nos, amikor minden apró szegletét bebarangoltad ennek a fogékony tájnak, elmondhatod, hogy felsőbb osztályba léptél az örömszerzés iskolájában. Kezdetnek suttogj buján a fülébe ("Annyira kívánlak! A tiéd vagyok!" , keltsd életre leheleteddel az érzékigés e gócpontját. Most összpontosíts a fülkagylójára, erre az igen kényes területre. A pasik imádják, ha kedvesük nyelve ott cicáz - de csak óvatosan, vigyázz, ne menj túl mélyre! És nehogy megfeledkezz a fülcimpájáról! "A férjem csak nyöszörög, amikor szopogatom a fülcimpáját, akár egy gerezd narancsot - mondja Lili 29 éves tanár. - Aztán a füle peremét harapdálom, és benyalok a fülcimpája mögötti lágy részre, amitől végképp bevadul." Ahogy araszolsz lefelé az ajkaddal és nyelveddel, a Paget-felé hideg-forró trükkel tedd az élményt még emlékezetesebbé. Érintsd a nyakához a nyelvedet, aztán húzd vissza (készülj fel rá: azonnal libabőrös lesz), majd fújj levegőt oda, ahol az előbb megnyaltad. "A nyak vékony bőre olyan hihetetlenül érzékeny, hogy a férfiak a legkisebb érintéstől is szinte elolvadnak" - állítja Paget. "A volt barátnőm ezt a hát- vagy inkább nyakborzongató módszert alkalmazta: ajkával végigsiklott a nyakamon, egészen a vállamig - ábrándozik a régi szép időkről Balázs 23 éves illusztrátor. - Aztán gyengéd harapásokkal ment tovább a kulcscsontomig, azt lágyan körbejárta, majd az ádámcsutkámat vette édes kezelésbe. Végül apró puszikkal fölvándorolt a nyakamon és az állkapcsomon a fülemig. Bevallom, hiányzik ez a kényeztetés."

Ölelkezés
Ha már mindketten ziháltok a szenvedélytől, indulhat a tapogatózó felfedező út - persze szigorúan ruhán át. A kosztümös szeretgetés átvezet az észvesztő előjáték terepén, közben megháromszorozza a várakozás izgalmát. Törekedj arra is, hogy kedvesednek szemgyönyörködtető látványban legyen része, és a keze se maradjon tétlen. Paget javaslata szerint ehhez áttetszően vékony holmit kell a melltartó fölé (vagy a csupasz melledre) húzni. A lenge ruha, amely mégiscsak ott van közöttetek, elzár és átereszt, s a látszólag könnyed játék olthatatlan vágyat ébreszt kedvesedben. Amikor a felsőtestét veszed kezelésbe, használd a tenyeredet - és a körmödet. "Kezd felforrósodni a levegő, a barátom rajtam fekszik - meséli Timi 22 éves egyetemista. - Ekkor én elindulok a vállától a lapockáján át a derekáig, és a körmömmel végigszántom a hátát." Ezután próbálkozz övön alul. Mutatóujjaddal tapogasd ki a farmerja varrását, és csipkedve szaladj végig rajta a térdétől a lába közepéig. A merev vászon és a vastag öltések izgató csiklandozássá enyhítik a maró csípést. Amikor odáig fajulnak a dolgok, hogy a bevezető jelenetre ki lehet tenni a "csak 18 éven felülieknek" táblát, akkor jön el Dóra receptjének ideje: "Ha a feszültség elviselhetetlenné fokozódik, "ölre megyünk" a vőlegényemmel." Tegyél fel valami dögös, ritmusos zenét, és telepedj a pasid ölébe lovaglóülésben, szemtől szemben. Ne ereszkedj rá az ágyékára, maradj fölötte néhány centiméterre, közben enyelegjetek, csókolózzatok. Megfoghatja a melled, a csípőd, a lábad - de semmi több. Majd egészen lassan, vontatottan ereszkedj lefelé, és a zenére mozogjatok föl-le és előre-hátra. "Ügyelünk rá - mondja Dóra -, hogy ez a szikrázó állapot kitartson egészen addig, amíg eljutunk a hálószobába. És ott aztán robban a szenvedély: úgy tépjük le egymásról a ruhát, mint akik tíz éve várnak erre a pillanatra."